2013-06-23 10:04:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Kalandos hétvége áll Ön előtt


Napi horoszkóp június 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kalandos hétvége áll ön előtt. Itt az ideje, hogy változtasson a szokásain, és erre éppen ez az elkövetkező kaland adhat módot és lehetőséget. Csak ne akarja folyton elhitetni másokkal, hogy ön milyen kicsi és esendő.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne csodálkozzon azon, ha folyton csalódások érik, ha ezeket valósággal ön hívja elő, gerjeszti fel képzeletében. Persze, könnyű azt mondani, hogy „ne gondolj a fehér elefántra!” Próbáljon meg újra álmodozni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szedje össze a bátorságát, és tegyen ma végre pontot egy régóta húzódó ügyére. Lehetséges, hogy ez az elválást jelenti valakitől, de nem feltétlenül. Az indulatosság segíti ebben, de legyen azért mértékletes!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Érzelmileg kissé túlfűtött lehet a mai napon. Ez nem baj, ha ezek az érzelmek pozitívak, és kiegyensúlyozottak. Ellenkező esetben próbálja megnyugtatni a lelkét gyógyteákkal. Az alkoholt, a gyógyszereket inkább kerülje!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon jobb lenne elkerülnie a lehetséges konfliktushelyzeteket. Ezért inkább csak olyanokkal találkozzon, akik felől biztos lehet, akik nem jelentenek kihívást az ön számára. Jó barátok, közeli családtagok. Kerülje a rossz szomszédokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma megfordul a fejében, hogy talán új munkahelyet kellene keresnie. A hónap végén mindig ilyesmiket gondol. De talán az is megoldás lehetne, ha jobban beosztja a pénzét. Készítsen havi költségvetést, és tartsa magát hozzá!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Valaki választás elé akarja önt állítani, így akarja kicsikarni önből, amit igazából ő szeretne. Csak akkor hajoljon meg az akaratának, ha ezért ön is kap cserébe valamit. Különben rosszul fogja érezni magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A sok idegeskedés megviselte az idegrendszerét. Ez pedig az egész szervezetére kihat. Jó lenne, ha legalább a mai napon lazítana, pihenne egy kicsit. A strandolás ideális: tűz, víz, föld, levegő – mind a négy elem jelen van.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Takarékosabban kellene élni, minden kiadását jobban meg kellene gondolnia, ezt ön is tudja. Csakhogy a természete ezt nem engedi: ön szeret néha megfeledkezni magáról. Az életöröm fontos, de akkor viselje el a következményeit is!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne dőljön be a rosszindulatú pletykáknak. Vannak, akik talán irigylik a párkapcsolatát, ezért terjesztenek mindenfélét a társáról. Ha kételyei vannak, inkább kérdezze meg őt, de vicces formában. Nehogy számonkérésnek érezze.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Partnerkapcsolata sohasem volt stabilabb, minden látszat ellenére. Az érzelmei őszinték, és végre eljutott odáig, hogy ezt ki is mondja a kedvesének. Mindent ugyan nem szavakban kifejezni, de amit lehet, azt igenis kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Anyagi helyzete stabil és jó, de ön mindig többet akar. Ez rendben is van, hiszen az ember mindig jobbra vágyik. De valóban, csak ilyen formában kaphatja meg a többet és jobbat? Minden pénzben mérhető?

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: